ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Συνεργείο φορτηγών συστήματα ανάρτησης

Η εταιρία ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ. ΛΑΜΠΡΟΥ με διακριτικό τίτλο «ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ» δραστηριοποιείται από το 1974 με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στην επισκευή κατασκευή συστημάτων ανάρτησης φορτηγών, επικαθήμενων και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων MERCEDES BENZ, MAN, RENAULT, IVECO, VOLVO, SCANIA, DAF.

Η έδρα του Συνεργείου Φορτηγών Δ.Χ. Λάμπρου βρίσκεται στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης στην οδό Πόντου 55 πλησίον του Β’ΚΤΕΟ, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Το συνεργείο μας, λόγω της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και της υποδομής μπορεί να επισκευάσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές και δύσκολες βλάβες καλύπτοντας οποιασδήποτε ανάγκες των πελατών μας σε καινούργια ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, προσφέροντας ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση.

Η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η αξιοπιστία και το σταθερό πελατολόγιο επί σειρά ετών μας έχουν καταξιώσει στον χώρο της επισκευής φορτηγών (παντός τύπου καρότσας) , επικαθήμενων (απλού ή ειδικού τύπου), ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, τζιπ και παντός τύπου αγροτικού .

Στόχος της εταιρίας μας είναι η παροχή αξιόπιστων, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας διαθέτει υποδομή και τεχνογνωσία που μπορεί να επισκευάσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές και δύσκολες βλάβες.
Πλήρης γκάμα ανταλλακτικών μέσω των μεγαλύτερών προμηθευτών της αγοράς εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.
Προσφέρουμε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Συνεργείο φορτηγών συστήματα ανάρτησης Αναλαμβάνουμε κάθε τύπου επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα
Τηλ. 2310 755160
Κινητό 6978 605016
Κοutalianos4@gmail.com
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.00-18.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00-13.00

Υπηρεσίες συνεργείου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ. ΛΑΜΠΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ
Πόντου 55 πλησίον του Β’ΚΤΕΟ
Καλοχώρι, Τ.Κ. 57009
Ελλάδα
Τηλέφωνο: +302310755160
Κινήτο: +306978605016
Χάρτης Συνεργείο Φορτηγών Κουταλιανός επισκευή κατασκευή συστήματα ανάρτησης

"Σας περιμένουμε από κοντά να σας ξεναγήσουμε στους χώρους του συνεργείου μας και να συζητήσουμε οποιοδήποτε απορία σας"